Veteranernas aprilmöte 2012 och premiär för hemsidan

Veteranernas månadsmöte hölls på sedvanligt den andra onsdagen i månaden, mötet var välbesökt och stämningen var god. Mötena som inleds med lunch hålls numera på restaurang Gladan och det fungerar bra.
Stämningen förhöjdes särskilt av dagen gästföreläsare Ingemar Aronsson. Ingemar tillhörde under alla år projektledningen för Forsmark och SFR men kunde också berätta om sitt engagemang i Ågesta, Marviken och Ringhals.
 Han gav en intressant och inspirerande återblick över hela Vattenfalls kärnkraftprogram med bibehållen glimt i ögat.

Bland andra frågor noterades med tillfredsställelse att vi nu har en egen hemsida och därmed på ett ännu bättre sätt kan kommunicera inom föreningen. För övrigt påmindes om studieresan till Älvkarleby den 24 april och våravslutningen i Öregrund den 8 maj.


Publicerat

i

av

Etiketter: